dilluns, 10 d’agost del 2015

¨la gran fabrica de les paraules¨


Aquest divendres 7 d' agost tot i la calor que feia vam tornar a fer el club de lectura infantil de la Pobla de Mafumet. En aquesta trobada vam ser poquets però em vam gaudir molt.
Varem comentar les lectures del mes anterior " L' assassinat del professor de matemàtiques" i " El color de la sorra"

" l' assassinat del professor de matemàtiques" 
 Vam parlar dels personatges principals, dels personatges secundaris, dels diferents espais on passava la història...... I vam treure la conclusió de que és un llibre molt amè, que els agradat perquè explica una manera diferent de veure les matemàtiques, perquè hi han enigmes divertits per resoldre i que té un bon final.
Basant-nos en com està escrit el títol del llibre, tots hem escrit els nostres noms de la mateixa manera, una forma divertida d' escriure.

" el color de la sorra"
Després de tornar a llegir el llibre amb veu alta i tots junts, parlem sobre el tema i arribem a la conclusió que no tots els infants tenen el que volen, que n' hi ha que viuen en llocs no gaire bonics i que això es injust. De totes maneres és un llibre que els agradat molt:
El Pol em comenta que li agradat quan la mestra treu una capsa de colors per l'Abdulà.
El Martí que ell s´ha sentit content quan a vist l'Abdulà content pels colors i a la Nora la veig emocionada.

Hem fet un petit treball amb sorra i ens ho hem passat molt bé.

  

Al grup dels més petits els hi dono el llibre de ¨LA GRAN FÀBRICA DE LES PARAULES¨per la propera trobada que serà el 25 de setembre, però els més grans han triat un llibre diferent cadasqú i el proper club ens explicaran....


LA GRAN FÀBRICA DE LES PARAULES





Hi ha un país on la gent gairebé no parla. En aquest estrany país, cal comprar i empassar les paraules per poder pronunciar-les. 
Diego necessita paraules per obrir el seu cor a la bonica Aura. Però, ¿quines triar?Perquè, per dir el que vol dir a Aura, ¡es nece
sita una fortuna! No es pot equivocar ..




Agnès de Lestrade va néixer el 1964. Viu al camp a la vora del Garona, on ha creat cançons per plorar, tocava l'acordió per molestar els seus veïns i ha portat al món a dos bells nens per provar de tot sobre ells. Escriptora de llibres infantils des de 2003, també es dedica al periodisme. La nena que no escopia és la seva primera novel·la per a nens




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada