dimecres, 2 de setembre del 2020

 CLUBS DE LECTURA INFANTILS I JUVENIL

Curs 2020/2021

Clubs:

·         BLAU: adreçat a infants de 6/7 anys que ja sàpiguen llegir, treballarem amb la lletra lligada i de pal. Llegirem, parlarem i treballarem el lèxic, la fonètica, la fonologia… També dedicarem una estona per parlar de l´autor/a, il·lustrador/a i aquest curs també afagirem una activitat plàstica que serà molt divertida on treballarem la costura. Aprendrem a cosir els personatges dels nostres contes.

·         VERMELL: adreçat a infants de 8/10 anys que ja dominin bé la lectura, treballarem la lletra d´impremta amb els àlbums il·lustrats. Llegirem, parlarem i treballarem el lèxic, la fonètica, la fonologia… També dedicarem una estona per parlar de l´autor/a, il·lustrador/ i aquest curs al igual que el club BLAU també afagirem una activitat plàstica que serà molt divertida on treballarem la costura. Aprendrem a cosir els personatges dels nostres contes.

·         VERD: adreçat a infants i joves de + de 10 anys que els agradi llegir i compartir diferents lectures. . Llegirem, parlarem i treballarem el lèxic, la fonètica, la fonologia de les novel·les juvenils, dedicarem una estona per parlar de l´autor/a, il·lustrador/ i farem les nostres recomanacions després d´haver llegit cadascuna d´elles.

Són lectures triades curosament on es trballen diferents temàtiques i algunes d´elles són recomanades pel CLIJCAT i tenen premis literaris.

LECTURES:

1r trimestre:

·                  “Un llibre”. Hervé Tullet

·                  “El Monstre de Colors” . Anna Llenas

·                  “El tren de les parades sense nom”.  Carles Sala i Vila

 

·              Què hi ha darrera la porta? Agnese Baruzzi

·                  “T´avorreixes Minimoni?”. Rocio Bonilla

·                  “La Liang dins el quadre”.  Núria Franquet i Font

 

·                  “Això és una selva”. Susanna Isern

·                  “Un indi com tu i com jo”. Erna Sassen

https://www.instagram.com/p/CEezesHqq-mR2Fa89VNVpMQpm56j2gSxnQrT2Y0/?igshid=hzdvhz89dv9j

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada