dilluns, 7 de novembre de 2016

Xènia, tens un WhatsApp (Pasqual Escrivà, Gemma)

Estàs pendent tota l'estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Prioritzes un missatge de WhatsApp a qualsevol altra cosa?

La Xènia ho fa. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. L'aparell li indica que en Carles està en línia. Espera impacient perquè aparegui a la part superior de la pantalla el gerundi del verb escriure. Li sembla sentir les campanetes. De tant que ho desitja, les té ficades al cap. No està boja, és amor, un sentiment nou per a ella, que tan aviat li fa volar mil papallones a l'estómac com la turmenta. En la seva vida res no és el que sembla, però ella, que sempre es queixa del final de les pel·lícules, aquesta vegada, que és la protagonista, està ben decidida a triar el final… O potser ho faràs tu?


Aquesta és la lectura que treballarem durant l´octubre i novembre. Ara em llegit fins la pàgina 100 i durant el mes de novembre acabarem el llibre, així dona temps que tothom el pugui llegir, no em d´oblidar que cadascú de nosaltres tenim un ritme diferent de lectura i a més moltes altres feines a fer, per tan ens adaptarem a les necessitats de tots nosaltres.

Fins ara ens em trobat amb diferents personatges com la Xènia, el Carles, l´àvia de la Xènia, l´àvi del carles, la Laia i més... cadascú a pogut dir la seva sobre aquests personatges i la veritat es que a donat per molt, és una història plena de sentiments on un dels sentiments és més protagonista que altres i això nosaltres ho em plasmat al mural mitjançant els famosos emoticons que surten als whassaps dels nostres mòbils.
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada